Po marrin pjesë 8 garues

Loading...

Po marrin pjesë 8 garues

Gara e kërcimit në stilin e dallëndyshes që organizohet tash e 68 vjet me radhë, për herë të parë po mbahet në Mirushë.

Kërcimet bëhen nga 8 dhe 16 metra lartësi. Garuesit kërcejnë dy herë nga lartësia 8 metërshe dhe të tretën herë nga lartësia 16 metërshe.

Në garën në Mirushë po marrin pjesë 8 garues dhe pritet të ipen tre çmime.