Garat vazhdojnë në muajin shkurt në Gjakovë dhe Pejë

Garat vazhdojnë në muajin shkurt në Gjakovë dhe Pejë

Federata e ragbit të Kosovës sot ka hapur edicionin e ligës dimërore për fëmijë.

Në këtë aktivitet që është mbajtur në Prishtinë, morrën pjesë 13 ekipe prej 5 qyteteve të Kosovës në tri kategori të ndryshme, në të dy konkurrencat.

Garat do të vazhdojnë në muajin shkurt në Gjakovë dhe Pejë. /21Media