Repelimi do të bëhet në komunën e Malishevës, Rahovecit, Suharekës dhe Klinës

Repelimi do të bëhet në komunën e Malishevës, Rahovecit, Suharekës dhe Klinës

Në fshatin Senik të komunës së Malishevës filloi fushata e repelimit të kafshëve kundër  pickimit të  rriqrave dhe parandalimit të sëmundjes nga pickimi i tyre, që njihet si “ Ethet Hemoragjike’’. Repelimi do të zhvillohet në katër faza dhe do të përfshihen të gjithë fshatrat e  komunës së Malishevës,  fshatrat e  komunës së Rahovecit, disa fshatra të Suharekës dhe të Klinës./21Media