Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku së bashku me kryetarin e komunës së Lipjanit Imri Ahmeti përuruan inaugurimin e punimeve për ndërtimin e një rreth-rrotullimi në rrugën nacionale Prishtinë-Lipjan. Gjiithashtu inspektuan edhe punimet në rrugën Gadime e Epërme – Smallushë – Sllovi, e cila sot ka filluar asfaltimin në gjatësi prej 5.026 metrash dhe gjerësi prej 5 metrash. Projekti i ndërtimit të rreth-rrotullimit në rrugën nacionale Prishtinë – Lipjan  arrinë velrën mbi  200 mijë euro./21Media

Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku së bashku me kryetarin e komunës së Lipjanit Imri Ahmeti përuruan inaugurimin e punimeve për ndërtimin e një rreth-rrotullimi në rrugën nacionale Prishtinë-Lipjan. Gjiithashtu inspektuan edhe punimet në rrugën Gadime e Epërme – Smallushë – Sllovi, e cila sot ka filluar asfaltimin në gjatësi prej 5.026 metrash dhe gjerësi prej 5 metrash. Projekti i ndërtimit të rreth-rrotullimit në rrugën nacionale Prishtinë – Lipjan  arrinë velrën mbi  200 mijë euro./21Media