MASHT, nuk ka informacione për shkollat në Kamenicë

MASHT, nuk ka informacione për shkollat në Kamenicë

Në të gjitha shkollat e Kosovës sot ka filluar gjysmë vjetori i dytë në sistemin e arsimit para universitar për vitin shkollor 2019/20. Zyrtarë të Ministrisë së Arsimit konfirmuan se procesi mësimor ka filluar me të gjitha përgatitjet e duhura në bazë të rregullave dhe udhëzimeve administrative. (Teksti: Aurela Elshani)/21Media