Nga sot deri më 15 prill do të shënohet “Java e Bibliotekës”

Nga sot deri më 15 prill do të shënohet “Java e Bibliotekës”

Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani” mban sot edicionin e 15-të të aktivitetit kulturor “Java e Bibliotekës”

Me rastin e shënimit të kësaj jave, Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani” ka organizuar disa aktivitete si: ligjërata, ekspozita dhe promovime librash.

“Java e Bibliotekës në Kosovë” do të mbahet nga data 11-15 prill 2017.

Ceremonia e hapjes do të mbahet në Hollin e Bibliotekës, më 11 prill 2017 në orën 10:0

Në hapjen e “Javës së Bibliotekës do të marr pjesë edhe kryeministri i Kosovës Isa Mustafa. / 21Media