Ismajli: javë e mirë për pacientët dhe mjekët tanë

Ismajli: javë e mirë për pacientët dhe mjekët tanë

Ka filluar java e shëndetësisë në kuadër të bashkëpunimit midis Republikës së Kosovës dhe Republikës së Turqisë. Në kuadër të kësaj jave një grup i mjekëve nga Turqia do të asistojnë në disa operime si dhe do tu ofrojnë këshilla mjekëve kosovarë në fushat specifike./21Media