Ka filluar edicioni i 17- të i festivalit të muzikës "ReMusica"

Loading...

Ka filluar edicioni i 17- të i festivalit të muzikës “ReMusica”

Në natën e parë të këtij edicioni para publikut prishtinas u prezantua kitaristi Petrit Ceku në duo me violinistin belg Marc Bouchkov. Ky koncert për përformuesit Ceku dhe Buchkov u tha të këtë qenë shumë impresionues./21Media