“Open door” filmi që përfaqëson dy shtetet

Loading...

“Open door” filmi që përfaqëson dy shtetet

Qendra Kinematografike e Kosovës dhe e Shqipërisë janë  pjesë e tregut të madh ‘Marche Du Film’  në festivalin prestigjioz  të filmit në  Kanë nga 8-17 maj . Arsyeja e këtij bashkëpunimi mes dy vendeve është filmi “Derë e hapur” apo “Open door”, me regji të Florenc Papas dhe producent Eno Milkanin . Në një intervistë nëpërmjet skype nga Kana drejtori I Qkk-së Arben Zharku tregon detajet e pjesmarrjesë në edicionin e 71-të në Kanë./21Media