Filma që janë pritur mirë nga kritikët

Filma që janë pritur mirë nga kritikët

Ka ardhur koha që të përmbledhim gjërat e shkëlqyera të vitit të kaluar dhe kjo përfshin zgjedhjen e filmave të denjë për nominim për çmimin Oscar.

Shumë filma të ri të mrekullueshëm janë shfaqur gjatë vitit 2018, por vetëm disa u pritën mirë nga shikuesit dhe kritikët.

Le të kujtojmë së bashku disa nga filmat që kanë shanse për të fituar statujën e artë./21Media

1. Vox Lux

2. Ben Is Back

3. Eighth Grade

4. Destroyer

5. Beautiful Boy

6. Can You Ever Forgive Me?

7. The Mule

8. If Beale Street Could Talk

9. The Miseducation of Cameron Post

10. Widows

11. Roma

12. First Reformed