13 filmat horror më të mirë

13 filmat horror më të mirë

Viti 2018 ishte shumë produktiv për kinematografinë filmike, duke sjellë filma që numërojnë shikime të shumta.

Filmat në kategorinë horror kishin prurje të reja dhe interesante gjatë këtij viti, shkruan rtv21.tv

Revista online “Movie Fone” ka renditur 13 filmat horror më të mirë të vitit 2018.

Këtë listë e kryeson filmi “A Quiet Place”

“Veronica” është filmi i dytë që u lansua në muajin shkurt të vitit 2018.

Filma të tjerë në këtë listë janë:

“Cargo”

“Hereditary”

“Annihilation”

“The Ritual”

“Mandy”

“Puppet Master: The Littlest Reich”

“Suspiria”

“Halloween”

“Ghost Stories”

“Apostle”

“Revenge”

Nëse nuk i keni shikuar ndonjërin nga këta filma, atëherë konsideroni që në ditët në vijim që kanë mbetur nga viti 2018 të ndani kohë për njërin nga këta filma./21Media