Në listë mbizotërojnë filmat e kategorisë horror

Në listë mbizotërojnë filmat e kategorisë horror

Disa nga filmat që janë publikuar gjatë vitit 2018 kanë pasur vëmendje më të madhe se disa të tjerë.

Revista “INSIDER” ka krijuar një listë me emrat e 10 filmave më të kërkuar gjatë vitit 2018.

Listën e kryeson filmi i kategorisë horror “The Nun” që ishte pjesë e serive ‘Conjuring”, arriti që njerëzit t’i bëjë ta kërkojnë këtë film më shumë.

Një film tjetër horror e vazhdon këtë listë dhe ai është “Hereditary”, shkruan rtv21.tv

Padyshim filmi “Venom” ishte më i përfoluri në internet që nuk mori merita të mira nga kritikët e filmave, por që filmi u mbrojt nga fansat e tij./21Media

Filmat të tjerë që janë pjesë e kësaj liste janë:

“Bohemian Rhapsody”

“A Star Is Born”

Lots of people want to know more about

“A Quiet Place”

“Avengers: Infinity War”

“Deadpool 2”

“Incredibles 2”

dhe

“Black Panther”.