Tani ka filluar zyrtarisht sezoni i Oskareve

Tani ka filluar zyrtarisht sezoni i Oskareve

Oskaret e vitit 2020 do të mbyllin një sezon çmimesh të shkurtuara – me telekastin e planifikuar për 9 shkurt, disa javë më herët se zakonisht.

Mediat amerikane kanë përpiluar listën e parashikueshme të Oskareve, disa filma që ne po parashikojmë se do të marrin nominimet këtë vit.

Ndërsa kjo listë mbulon gjithçka që ne presim të jetë për “Foton më të mirë” – së bashku me Aktorin më të Mirë, Aktoren dhe Regjisorin – nuk ka asnjë mënyrë të dihet nëse është plotësisht i plotë derisa Akademia të shpall nominimet e tyre në 13 Janar./21Media

A Beautiful Day in the Neighborhood

Avengers: Endgame

Bombshell

Cats

Dolemite Is My Name

Ford v Ferrari

Frozen 2

Harriet

Hustlers

Joker

Once Upon a Time in Hollywood