Nga 12 tetori filmi shfaqet në dy termine

Loading...

Nga 12 tetori filmi shfaqet në dy termine

Filmi  “Albanian Gangster” do të shfaqet premierë botërore më 11 tetor në ora 20:00 në Kinemanë ABC në Prishtinë, ndërsa nga 12 tetori filmi shfaqet në dy termine.

Terminet në të cilat do të shfaqet filmi janë në ora 20:00 dhe 22:00.

Filmi “Albanian Gangster”, është një dramë e krimit duke ndriçuar brutalitetin, por edhe kodin e nderit të një krimineli.

Xhirime me personazhe të vërteta nga zonat lokale brenda dhe jashtë Bronx-it në New York, filmi u zhvillua për të marrë audiencën thellë në botën e tyre të vështirë, duke përcjellë një ndjenjë autentike që nuk është parë kurrë në ekran.

Skenari dhe regjia e filmit është bërë nga Matthew A. Brown.

Rolet: John Rezaj, Nik Nucullaj, Ashley c. Williams, Maria Rezaj, Almedin Dervishaj, Brian Murphy, Nick Cinnante, Përparim Rrahmani, Kastriot Gjelaj.