Blerta Basholli u shpreh e lumtur për çmimin

Blerta Basholli u shpreh e lumtur për çmimin

Ndër dhjetë projektet që ishin në garë në Best Pitch, në kuadër të PriFest-it, çmimi fitues shkoi për filmin ‘Hive’, nga Kosova me regji të Blerta Bashollit.

Sa i përket këtij çmimi, Blerta Basholli u shpreh e lumtur dhe e nderuar.

Ndryshe mbrëmë në kuadër të festivalit PriFest ka arritur regjisori fitues i dy çmimeve Oscar Paul Haggis./21Media