Filmi shfaqet nga ora 19:30 dhe 22:00

Filmi shfaqet nga ora 19:30 dhe 22:00

Saga e hitit filmik “Fast and Furious”, kësak radhe vjen në kinematë Kosovare me premierën e filmit “Hobbs & Shaw” me aktorët e famshëm Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, me regji të Jon Watts.

Kinemaja ABC dhe Cineplex janë kujdesur që edhe adhuruesi kosovarë të zhanrit të filmi aksion, komedi, aventurë t’i përjetojë emocionet e një prej filmave më të ri holivudian “Hobbs and Shaë”, si vazhdimi i sagës tashmë të njohur “Fast and Furious”..

“Hobbs & Shaw” premierë do të shfaqet sot në Kinemanë ABC në Prishtine në dy terminë, me fillim nga ora 19:30 dhe 22:00, çdo natë në të njëjtat termine.

Film do të shfaqet edhe në Kinemanë Cineplex në Prishtinë që nga dita e nesërme në disa prej sallave të kësaj kinemaje. /21Media