Filmi prezanton plagët e thella dhe të pashlyeshme të luftës në Kosovë

Filmi prezanton plagët e thella dhe të pashlyeshme të luftës në Kosovë

Filmi “Zana”, propozimi i Kosovës për nominim në OSCAR, për publikun kosovar do të shfaqet nga nesër në CINEPLEX në Prishtinë. Ky film, sot u shfaq premierë për gazetarë ku ekipa e filmit ka treguar për përvojën gjatë xhirimeve. Regjisorja e këtij filmi Antoneta Kastrati në konferencën për media tha se ky film ka karakter thellësisht personal dhe përpiqet të paraqes plagët e thella dhe të pashlyeshme të luftës së fundit në Kosovë./21Media