Ai fatmirësisht nuk pësoi lëndime

Ai fatmirësisht nuk pësoi lëndime

Një person që po filmonte dallgët e mëdha të krijuara nga uragani Irma në vijën bregdetare të Floridës nuk i mendoi pasojat që mund t’i përjetonte gjatë filmimit të dallgëve.

Pamjet tregojnë se si vala  hedhi atë dhe se si ai dukej tërësisht i pavetëdijshëm për rrezikun, por fatmirësisht nuk pësoi dëmtime.

Stuhia Irma ka kaluar nga errësira që i shkaktoi Kubës për në Florida ku erërat arrijnë në 210 km në orë./21Media