20 Fjalëkalimet më të këqija të vitit 2018

20 Fjalëkalimet më të këqija të vitit 2018

Pavarësisht paralajmërimeve për sigurinë e të dhënave në rrjete të ndryshme sociale, njerëzit vazhdojnë të përdorin fjalëkalime të lehta, shkruan Forbes.

Related image

Pyetja është: Pse ndodh kjo?. Disa njerëz e kanë të vështirë t’i kujtojnë fjalëkalimet e tyre, sidomos në raste kur ato janë të gjata. Disa të tjerë e mbajnë të njejtin për vite me rradhë. Këto janë disa shprehi të cilat vështirë se ndryshohen, transmeton rtv21.tv.

Fjalëkalimet më të lehta dhe më të këqija për këtë vit janë:

20. [email protected]#%^&*

19. 654321

18. monkey

17. 123123

16. football

15. abc123

14. 666666

13. welcome

12. admin

11. princess

10. iloveyou

9. qwerty

8. sunshine

7. 1234567

6. 111111

5. 123345

4. 12345678

3. 123456789

2. password

1. 123456

Nëse dikush nga ju ka gjetur fjalëkalimin e tij në këtë listë dhe po kërkon të duhurin, duhet t’i kushtoni rëndësi disa gjërave. Gjatësia e fjalëkalimit ka rëndësi, mund të përdorni ndonjë frazë nga libri ose filmi i juaj i preferuar. Mos përdorni fjalëkalime nga fjalori, por nëse i përdorni mund t’i shtoni një numër ose shenjë pikësimi, në fillim ose fund të fjalës, ose të dyja. /21Media