Aktori ka ndjerë nostalgji për atë kohë

Aktori ka ndjerë nostalgji për atë kohë

Aktori i njohur, Jahja Shehu pas vizitës së tij në gjimnazin”Hajdar Dushi”, i cili vite më parë ka qenë nxënës i këtij gjimnazi, në profilin zytar Facebook, ka bërë një postim të mrekullueshëm dhe emocional.

Ai në këtë gjimnaz tani hyri si penzionst, ku gjatë tërë kohës sa qëndroj brenda gjimnazit, ka kujtuar me shumë nostalgji ditët sa ishte nxënës aty.

Gjatë kësaj vizite, aktori i njohur iu gëzua edhe takimit që e pati me mikun e tij, Bedri Cahani tashmë drejtor i gjimanzit “Hajdar Dushit”, shkruan rtv21.tv

Për aktorin ishte e pamundur që gjatë kësaj vizite,  pas një kohe shumë të gjatë, të mos i kujtoj edhe bashkëmoshatarët e tij që nuk jetojnë më.

Tutje Shehu, ka përmendur edhe arsimtarët e asaj kohe, që sipas tij, edhe ata kanë kaluar kohë të vështirra. Në fund të këtij postimi, Shehu ka falënderuar stafin e gjimnazit për pritjen që ia bënë atij.

Postimi i plotë i Jahja Shehut

Ndryshe, kujtojmë se  Jahja Shehu është vëllau i aktorit të njohur nga Gjakova, Hadi Shehut. /21Media