Koncerti u vlerësua lart nga profesorët dhe artdashësit

Koncerti u vlerësua lart nga profesorët dhe artdashësit

Në sallën e Ansamblit të këngëve dhe valleve “Shota” artistja e re Artida Bakija, realizoi koncertin e saj të tretë solistik. Ky koncert shënoi përmbylljen e një kapitulli shumë të rëndësishëm të zhvillimit të saj artistik, atë të shkollimit të mesëm. Profesorë dhe njohës të mirë të muzikës serioze në Kosovë, e vlerësuan lart performancën e saj./21Media