Ai i ka sugjeruar të tjerë të heqin dorë nga praktikat fetare luftënxitëse

Ai i ka sugjeruar të tjerë të heqin dorë nga praktikat fetare luftënxitëse

Një kosovarë i kthyer nga lufta në Siri, rrëfen për RTV21 se si ra pre e rrymave ekstremiste të cilat e orientuan drejt luftës së organizatës terroriste ISIS.

Ai ndihet shumë i penduar që u bë pjesë e kësaj lufte dhe u bënë thirrje të rinjve kosovarë që në asnjë mënyrë mos të bien viktimë e ideologjive ekstremiste./21Media