Tao Chang: Kosova duhet të mbaj këtë disiplinë fiskale

Loading...

Tao Chang: Kosova duhet të mbaj këtë disiplinë fiskale

Ministri i Financave, Bedri Hamza e priti në takim zëvendësdrejtorin e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Chang, ku u diskutuan sfidat dhe problemet me të cilat është ballafaquar Kosova në këto vitet e fundit./21Media