Admirali amerikan James Foggo vizitoi Ministrinë e Mbrojtj

 Admirali amerikan James Foggo vizitoi Ministrinë e Mbrojtj

Komandanti i Komandës së Bashkuar të Aleancës në Napoli, admirali James Foggo, u takua sot me ministrin e Mbrojtjes Rrustem Berisha dhe komandantin e FSK-së, Rrahman Rama. Admirali Fogo tha se tranzicioni i FSK-së duhet të bëhet në koordinim të ngushtë me NATO-n./21Media