Luzha: Të krijohet një fond i pavarur për financim të OJQ-ve .-              Selmanaj: Partitë na marrin për t’u dukur më mirë.-Idrizi: Do të jem e hapur për shoqërinë civile.- Çeku: Vetëvendosje nuk është parti tipike

 Luzha: Të krijohet një fond i pavarur për financim të OJQ-ve .-              Selmanaj: Partitë na marrin për t’u dukur më mirë.-Idrizi: Do të jem e hapur për shoqërinë civile.- Çeku: Vetëvendosje nuk është parti tipike

Lëvizja FOL dhe Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile, organizuan Forumin “FOL Hapur” me temën “Çka pret Shoqëria Civile nga ish-anëtarët e saj të inkuadruar në politikë”. Ish përfaqësuesit e shoqërisë civile, tani kandidatë për deputetë nga katër subjekte politike, theksuan se duhet shumë punë për të rikthyer besimin e qytetareve në institucione./21Media