LDK: Nuk bisedojmë me Haradinajn derisa është në PAN

LDK: Nuk bisedojmë me Haradinajn derisa është në PAN

Derisa KQZ-ja ende nuk ka dhënë një datë se kur do të bëhet certifikimi i rezultateve të zgjedhjeve për t’i hapur rrugë krijimit të institucioneve të reja, partitë politike po i kalkulojnë mundësitë e lidhjes së koalicioneve paszgjedhore për formimin e qeverisë së re. Në koalicionin PAN thonë se i kanë siguruar votat e mjaftueshme për krijimin e qeverisë, derisa në LDK preferojnë të qëndrojnë në opozitë dhe të mos lidhin koalicion ku bënë pjesë PDK-ja.
Analistët politik parashikojnë bllokadë në procesin e formimit e Qeverisë./21Media