Fotografoi gjithçka që shihte në bord

Fotografoi gjithçka që shihte në bord

Me më shumë se 7 vjet përvojë si një fluturuese, Shawn Kathleen ishte në gjendje të takonte llojet më të këqija të pasagjerëve.

Një ditë, ajo filloi të fotografonte gjithçka që shihte në bord dhe t’i rregullonte ato në një ditar personal, derisa kolegët e saj e inkurajuan që t’i botonte ato në internet. Kështu që Shawn krijoi Passenger Shaming, një llogari në Instagram dhe Facebook, ku ajo postoi fotografi nga sjellja më e keqe e pasagjerëve, transmeton rtv21.tv.

Ajo aktualisht është në pension, por vazhdon të ndajë fotografitë që njerëzit e tjerë i dërgojnë asaj.

Shikoni disa foto të udhëtarëve që mund të gjeni gjatë fluturimit tuaj të ardhshëm.

Duke u bërë më e bukur për fundjavë..

A do të shtriheshit kështu në dyshemenë e një aeroplani?

Pica ishte shumë e ftohtë …

Heroi i shumë udhëtarëve

Kur përpiqeni të luani kampe në aeroplan

Ai nuk ishte në gjendje të ulet në radhën e daljes së urgjencës

Vera po vjen..

Kur dëshironi të ndiheni rehat gjatë një fluturimi të gjatë:

 

Ju lutemi mos harroni kurrë dhëmbët tuaj të rremë …

 

Kur të udhëtoni me aeroplan duhet të përgaditeni se mund të shihni çdo gjë./21Media