Shumica prej jush keni përjetuar diçka të tillë

Shumica prej jush keni përjetuar diçka të tillë

Jeta studentore është më koha më e çmendur dhe më e këndshme në jetë- duke u përhumbur përgjithmonë, duke festuar vazhdimisht, duke lënë mënjanë klasat, duke fjetur gjatë ligjëratave, duke bërë projekte të bezdisshme grupi dhe duke u përgatitur për provime për një natë – vetëm njerëz që kanë qenë studentët me të vërtetë e dinë se çfarë duhet kaluar për të mbijetuar kolegjin.

Nënvizoni vetëm gjërat e rëndësishme!

Kjo dhemb shumë!