Momente interesante

Momente interesante

Fotografitë janë pjesë e jetës sonë dhe ne i bëjmë ato për të kapur momentet e paharrueshme të jetës tonë, shkruan rtv21.tv

Megjithatë, disa nga fotografitë dalin më interesante dhe qesharake se sa që ishin planifikuar.

Këto fotografi nuk qëndrojnë vetëm me personat që janë në foto, por gjithashtu lënë gjurmë qesharake në historinë e internetit./21Media