Uragani që po shkatërron gjithçka

Uragani që po shkatërron gjithçka

Uragani Irma është tashmë më i madh, më i fortë dhe potencialisht më vdekjeprurës sesa Harvey dhe ky uragan ende nuk ka përfunduar.

Irma ka dërguar Karaibe dhe disa shtete jugore në krizë pasi thuhet se shkatërroi 95 për qind ‘të Shën-Martinit, Barbudës dhe Ishujve Virgjër Britanikë. Miliona njerëz kanë mbetur të braktisur dhe të pastrehë pa qasje në ujë, energji elektrike ose shërbim telefoni dhe kanë vdekur dhjetëra njerëz, shkruan rtv21.tv.

Bahamas dhe Kuba po përgatiten për një ndikim të ngjashëm shkatërrues, siç është Shteti i Floridës, i cili aktualisht po evakuohet plotësisht.

Shkoni poshtë për të parë fotot e dëmeve të shkaktuara nga stuhia./21Media