Kur rastësia bënë mrekulli

Kur rastësia bënë mrekulli

Në disa raste nuk luan rol të madh se sa i mirë është një fotograf, e rëndësishme është që ai të jetë në vendin e duhur si dhe në momentin e duhur.

Imazhet e kapura në momentin e duhut janë të rralla, madje këto mund të shkrepen me ndihmen e rastësisë.

Më poshtë mund t’i gjeni fotografi të tilla ku njerëzit ishin në vendin e duhur në kohën e duhur.

Imazhet janë mjaft interesante por, edhe qesharake. /21Media