Fotografi që tregojnë shumë

Fotografi që tregojnë shumë

Disa njerëz janë kurioz të dinë më shumë për kohën e kaluar, dhe kanë dëshiruar të kenë një makinë që i kthen prapa në kohë për të parë si njerëzit kanë jetuar në të kaluarën.

Më poshtë mund ta shihni në koleksioni të fotografive nga e kaluara. Shumica e këtyre fotografive me shumë mundësi asnjëherë nuk janë treguar në libra të historisë. /21Media 
Maskë e lojërave të fatit, 1932

Riparim të këpucëve, 1938

Një makinë që i rruante shumë meshkuj përnjëherë

Ndërtues të urës në vitin 1961

Një punonjës i kopshtit zoologjik, duke i pastruar pinguinët 1930

Gara e këmbëve më të mira, 1920

Femrat duke ushtruar boks, 1930

Një biçikletë që ecën edhe në tokë edhe në ujë, 1932

Maskë e lojërave të fatit, 1932

Një pajisje për formimin e hundës për gratë, 1944