130 fotografi të grave nga 20 vende të ndryshme të botës

130 fotografi të grave nga 20 vende të ndryshme të botës

Brian Dowling zakonisht punon si fotograf argëtues por pasi një mik i tij i propozi që të merret me flokëkuqet atij i mori një vit të tërë kohë dhe filloi të punojë në një projekt për bukurinë e flokëkuqëve.

Gjatë një vitit, ai bëri 130 fotografi të grave nga 20 vende të ndryshme të botës për librin e tij “Redhead Beauty”.

Tani ne ndajmë disa nga fotografitë favorite nga projekti./21Media

Natasha nga Londra, Angli.

Lisa nga Vienna, Austria.

Alina nga Odessa, Ukrainë.

Elainne nga Kalifornia, SHBA

Maria nga Moscow, Russi

Kirstie nga  Old Kilpatrick, Skotland.

Kim nga Hamburg, Gjermani.

Alina nga Kiev, Ukrainë

Alia nga Berlin, Gjermani.

Madeline nga Washington State, SHBA

Jessica nga Londra,Anlgi

Carmen nga Best,Holandë

Thayana nga Apucarana, Brazil.

Grace nga Malahide, Irland.

Ellie nga Londra, Angli

Sophie nga Stirling, Angli

Masha nga  St. Petersberg, Rusi.

Tara nga Liverpool, Angli

Judith nga Breda, Holandë

Krissy nga Stuttgart, Gjermani.

Ruby nga  Essex, Angli

Sophee from California, USA.

Shannon from Sydney, Australia.

Daria nga St. Petersberg, Russia.

Aoife nga  Longford, Irland.

Alisha nga Odessa, Ukraine.

Ismee nga Texel, Holandë

Vanessa nga Afrika Jugore and Bridget nga San Fransico, SHBA

Laura nga Virginia, SHBA

Eilis nga Tirrick, Irelanda veriore.