Këto fotografi do t'ju bëjnë të besoni në dashuri

Këto fotografi do t’ju bëjnë të besoni në dashuri

Ka shumë gjëra në jetë që vështirë përshkruhen ose kuptohen dhe dashuria e vërtetë është një nga to. Ju e ndjeni lumturinë me zemër, sepse dashuria nënkupton kujdes, mbështetje, durim dhe çmenduri. Është e mrekullueshme kur njihni çifte që dëshmojnë se dashuria e vërtetë ekziston, pavarësisht rrethanave ose problemeve.

Bright Side ju sjellë disa fotografi të bukura që dëshmojnë dashurinë e vërtetë.

1.Janë bashkë qe 78 vjet

2.Këta dy të dashuruar janë diagnostifikuar me kancer. Ai vendosi t’i propozojë martesë të dashurës së tij.

“U godita shumë që duhet t’i propozoja asaj gjatë kimioterapisë së fundit. Ndjeva se ky do të jetë fundi i gjithçkaje që përjetuam bashkë gjatë sëmundjes së kancerit dhe do të fillojmë një faqe të re”.

3.Nuk është kurrë vonë t’i propozoni të dashurës tuaj!

4.Ata festojnë 60-vjetorin e martesës

5.Të martuar qe 80 vjet

6.Vogëlushi i bleu këtë dhuratë të dashurës së tij për Shën Valentin

7.Fotografi nga takimi i tyre i parë./21Media