Duket sikur po e keni ditën më të keqe ndonjëherë

Duket sikur po e keni ditën më të keqe ndonjëherë

Fotografi kur përshkruhet kënaqësia duke dëshmuar fatkeqësinë e një personi tjetër.

Megjithatë, jo domosdoshmërisht kjo ndjenjë e keqe, mund të jetë e dobishme për të vënë në perspektivë ngjarjet fatkeqe.

Për shembull, nuk jeni duke kaluar kohë të mirë. Ju nuk keni fjetur shumë, makina nuk po ju ndizet ose jeni vonë për punë. Duket sikur po e keni ditën më të keqe ndonjëherë! Është e lehtë të ndjehesh i mërzitur dhe plot vetë-keqardhje; madje mund t’i sjellësh njerëzit përreth jush gjithashtu, me humor të qetë, transmeton rtv21.tv.

Sidoqoftë, nëse e hedhni një vështrim në këtë listë, menjëherë do t’ju bëjë të kuptoni se sa më keq mund të jenë gjërat. Këta njerëz janë duke kaluar një ditë me të vërtetë të keqe dhe është e sigurt që është më e keqe se e juaja./21Media