Lezeti i katundit

Lezeti i katundit

Qumësht, vezë dhe speca të freskët për çdo mëngjes. Bukë shtëpie të pjekura në furrë druri dhe fruta të ndryshme të këputura në pemët e oborrit, janë vetëm disa kënaqësi që të ofron jetesa në katund.

Bukuritë karakteristike dhe vlerat historiko- kulturore të katundit të përmbledhura në disa fotografi të realizuara nëpër Kosovë. /21Media