Imazhe të situatave të ndryshme kohora

Imazhe të situatave të ndryshme kohora

Besohet se të gjithë ne keni ëndërruar të ktheheni në të kaluarën, duke parë gjërat që keni parë vetëm në filma dhe duke lexuar në libra. Për fat të keq, nuk ka gjë të tillë si udhëtimi në kohë.

Megjithatë, ju keni rastin të shihni jetët e paraardhësve tanë përmes fotografive të vjetra, për të parë se edhe jeta e tyre ishte shumë e bukur.

Për shembull, ka pasur një kohë kur fermerët hipën në derra, adoleshentët bënë sfida që ishin aq të ftohta sa sot, zyrat e dentistit dukeshin më të frikshme se një kostum i Halloween-it…

Më poshtë ju sjellim një listë të fotografive historike të Brightside, të cilat shfaqin disa nga momentet më të ndritshme nga jeta e njerëzve të zakonshëm dhe të famshëm./21Media

Refugjatët shqiptarë nga anija e mallrave -Vlorë në portin italian të Barit më 8 gusht 1991

Arnold Schwarzenegger, Wilt Chamberlain dhe Hugh Hefner që në vitin 1970

Ngrohja e rojes së nderit, Rusia, ’90

Një karrige dentare të vjela nga vitet e kaluara në stomatologji

Në fillim të viteve 1900, duke u dehur dhe duke hipur në një derr u konsiderua si një nga sportet më ekstreme të njohura për njeriun

Një figurë e prekur e ushtarëve amerikanë që i paguajnë haraç të gjithë kuajve që humbën jetën në Luftën e Parë Botërore

Dyqani i kasapëve në High Wycombe para se të gjithë kishin frigoriferë në shtëpitë e tyre

Makina të bllokuar në bora në Idaho, 1952

Një nënë e zënë në New Rochelle, New York, 1955

Si ju duket kjo Rambo nga 1985?