Fotot që dëshmojnë se të kesh një vëllezër është një lojë pa rregulla

Fotot që dëshmojnë se të kesh një vëllezër është një lojë pa rregulla

Mbështetje e vazhdueshme, dashuri e pafund, miqësi e vërtetë, besueshmëri dhe një marrëdhënie e ndershme…

Ndonjëherë këto fjalë nuk kanë të bëjnë fare me vëllezërit dhe motrat.

Natyrisht se motrat dhe vëllezërit me të vërtetë e duan njëri-tjetrin. Por, ata janë gjithmonë të gatshëm të përdorin motrat e tyre më të vogla ose më të vjetra herë pas here dhe ka foto që e dëshmojnë këtë.

Dhe këto, jo vetëm që ndodhin në raportin vëlla-motër, por edhe anasjelltas./21Media

Vëllai i vogël u fut në rrugën e fëmijëve kur luanin kartona në dysheme, kështu që gjetën një zgjidhje

Bashkëpunimi

Ka dy lloje të motrave

Pengesa kryesore për të realizuar dëshirën tuaj

Një foto që tregon se çfarë do të thotë të jesh vëlla më i vogël

Çfarë bën vëllai im me telefonin tim