Pamje interesante

Pamje interesante

Nëse kaloni shumë kohë duke përdorur internetin, në një moment mund të kuptoni se gjëja më e vlefshme nuk është postimi i fotografive të njerëzve, por komentet e tyre.

Përdoruesit e internetit shprehin mendimin e tyre për ndonjë gjë dhe mbi to është i denjtë titulli: “Shakaja më e mirë e ditës”.

Më poshtë shihni disa nga fotot interesante nga interneti, komentet e të cilave janë mjaft qesharake./21Media

“Jupiteri duket sot i çuditshëm”

“Kur të vijë ”koha”, por ti sillesh si gjithçka është në rregull”

“Unë mendoj se kjo gjirafë gjeti një portal”

“Ky qen duket pothuajse si babai im”

“Kur ju duhet të prisni për autobus, ju mund të bëni atë në rehati”

“Kur ju keni gënjyer në CV tuaj, por keni fituar punën gjithsesi”

“Ky është djali për të cilin mësuesi im i matematikës po fliste”

“Kur e dini që nuk keni bërë mirë, por jeni krenarë për gjithçka”

“Parashikimi i motit francez ka marrë vlerësime të këqija”