Situata të veçanta

Situata të veçanta

Të gjithë jemi të zënë me problemet dhe detyrat tona dhe nganjëherë për mijëra arsye përreth nesh harrojmë që ta duam këtë botë.

Megjithatë ka disa momente, që janë interesante dhe qesharake, të cilat mbase ndodhin edhe rastësisht, por mbesin përherë në mendjen tuaj.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe të situatave të ndryshme, të cilat njerëzit nuk kanë hezituar t’i hedhin në internet.

Ndoshta ato mund të ju bëjnë që të keni buzëqeshje derisa i shikoni./21Media

“Nipi im rriti flokët e tij për dy vjet për t’i dhuruar fëmijëve me kancer.”

Një burrë ia kushtoi jetën adoptimit të qenve, që nuk gjetën shtëpi përgjithmonë

“Ne ngritemi duke lartësuar të tjerët.”

“Vëllai im dhe e dashura e tij në ditën e Shën Valentinit”

“Sapo kaluam një orë duke kërkuar për të.”

“Me asistentin e tij”

Një polic danez po luan lojëra me një vajzë refugjate siriane, në rrugën e saj drejt Suedisë

Një dre i shpëtuar që mendonin se është qen