Sa shpesh shikoni në një foto dhe mendoni se është Photoshop?

Loading...

Sa shpesh shikoni në një foto dhe mendoni se është Photoshop?

Ka shumë gjëra të pabesueshme dhe të pazakonshme në botë, që disa foto me të vërtetë na magjepsin dhe shkaktojnë shumë polemika rreth origjinalitetit të tyre.

Fotografët kërkojnë fotografi unike dhe të gjalla. Shumë prej tyre presin me orë të tëra për momentin e duhur. Dhe ndonjëherë është e vështirë të besohet se ato janë fotografitë të gjalla, origjinale pa përpunim të veçantë.

Më poshtë ju sjelim një përzgjedhje fotografish interesante të krijuara pa u përdorur Photoshopi./21Media