Veçanti, burimi i ujit të pijshëm të Gurrës së ftohtë

Veçanti, burimi i ujit të pijshëm të Gurrës së ftohtë

Me freskinë që i krijon burimi i ujit të pijshëm të Gurrës së ftohtë, gjelbrimi dhe drunjët e larta e plotë hije, fshati Poslisht i Prizrenit, mund të shfrytëzohet për piknik dhe rekreacion.

Ky fshat vizitohet jo vetëm nga Prizreni e rrethina, por edhe nga vendet e tjera./21Media