Thaçi: Synimi jonë është të bëhemi pjesë e NATO-së.-Haradinaj: Ne i përkasim botës që i prinë Amerika.-Rama: Kemi realizuar me sukses objektivat e caktuara vjetore

Thaçi: Synimi jonë është të bëhemi pjesë e NATO-së.-Haradinaj: Ne i përkasim botës që i prinë Amerika.-Rama: Kemi realizuar me sukses objektivat e caktuara vjetore

Forca e Sigurisë së Kosovës shënoi ditën e saj në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë. Kjo ishte hera e parë që FSK shënon këtë ditë me mision dhe mandat të ri ushtarak, pas fillimit të fazës së tranzicionit që erdhi pas miratimit të ligjeve për FSK-në në Kuvendin e Kosovës./21Media