Berisha: Objektivë strategjike mbetet anëtarësimi në NATO.-Rama: Nga viti 2021 do fillojmë misionet paqeruajtëse

Berisha: Objektivë strategjike mbetet anëtarësimi në NATO.-Rama: Nga viti 2021 do fillojmë misionet paqeruajtëse

 Ministria e Mbrojtjes ka arritur t’i realizojë me sukses objektivat e planifikuara për vitin 2019, dhe synim i këtij institucioni mbetet anëtarësimi në NATO. Pjesëtarët e ushtrisë së Kosovës nga viti 2021 synojnë mbështetjen e partnerëve në misionet paqeruajtëse, u tha kështu në konferencën përmbyllëse të kësaj ministrie.(Teksti- Albulena Nuha, kamera- Sahit Troshupa)./21Media