Depoja Qendrore e Ministrisë së Shëndetësisë i ka bërë të gjitha përgatitjet

Loading...

Depoja Qendrore e Ministrisë së Shëndetësisë i ka bërë të gjitha përgatitjet

Përmes një njoftimi për media, Ministria e Shëndetësisë informon se dje janë furnizuar me të gjitha llojet e insulinave, të gjitha Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare.

-Këto janë qendrat që u furnizuan dje me insulinë:

QKMF Podujevë

QKMF Kastriot

QKMF Prishtinë

QKMF Malishevë

QKMF Prizren

QKMF Gjakovë

QKMF Viti

QKMF Novobërdë

QKMF Gjilan

QKMF Therandë

QKMF Vushtrri

QKMF Mamushë

QKMF Kaçanik

QKMF Dardanë dhe

QKMF Drenas

Ndërsa qendrat të cilat pritet të furnizohen me insulinë sot janë:

QKMF Rahovec

QKMF Ferizaj

QKMF Dragash

QKMF Fushë-Kosovë

QKMF Partesh

QKMF Hani i Elezit

QKMF Mitrovicë

QKMF Skenderaj

QKMF Deçan

QKMF Istog

QKMF Pejë

QKMF Junik

QMF  Brod

QKMF Klina

QKMF Graçanicë


“Institucionet të cilat nuk e bëjnë tërheqjen e insulinave gjatë ditës së sotme, do të furnizohen në ditët në vijim, përndryshe Depoja Qendrore e MSh-së i ka bërë të gjitha përgatitjet dhe daljet për furnizim me insulinë të qendrave në fjalë”, thuhet më tej në njoftim.