Fushata e PDK-së në Mitrovicë

Fushata e PDK-së në Mitrovicë

Kandidatja e PDK-së për kryetare të Mitrovicës, Valdete Idrizi, u takua me gratë ndërmarrëse, me mësuese dhe kryefamiljare të Mitrovicës. Tha se të do të jetë forca e tyre për ndryshime. Bëri të ditur se fuqizimi ekonomik do të jetë shtyllë e programit të saj qeverisës./21Media

Fushata e LKD-së në Kamenicë

Lidhja Demokratik e Kosovës fushatën zgjedhore e vazhdojë në qytetin e Kamenicës. Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka nënvizuar mungesën e investimeve qeveritare në atë anë që ka mbizotëruar për një kohë të gjatë, me ç’rast ka thënë se për të korrigjuar këto gabime kanë orientuar edhe autostradën andej./21Media

Lëvizja Vetëvendosje e hapi fushatën në Malishevë

Lëvizja Vetëvendosje hapi fushatën edhe në Malishevë. Kandidati i këtij subjekti për kryetar të Malishevës Adem Berisha u zotua se do t’ua kthej shpresën qytetarëve të kësaj komune./21Media