Po vazhdon fushata për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit

Po vazhdon fushata për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit

Kandidatët për kryeministër e deputetë po premtojnë se do të punojnë për mirëqenien e qytetarëve dhe angazhim për një jetë me të mirë. Kronikat në vazhdim pasqyrojnë disa tubime të koalicioneve dhe partive politike, ndërsa tubimet që do të mbahen në orët e mbrëmjes do të transmetohen në edicionin 21 Minuta./21Media

A A K @ P S D

V E T  Ë V E N D O S J E 

 

P D K  N Ë   P R I Z R E N