Po vazhdon fushata për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit

Po vazhdon fushata për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit

Kandidatët për kryeministër e deputetë po premtojnë se do të punojnë për mirëqenien e qytetarëve dhe angazhim për një jetë me të mirë. Kronikat në vazhdim pasqyrojnë disa tubime të koalicioneve dhe partive politike, ndërsa tubimet që do të mbahen në orët e mbrëmjes do të transmetohen në edicionin 21 Minuta./21Media

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

VETËVENDOSJE NË ISTOG

 

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

PARTITË SERBE- KONFERENCË