Tubimet zgjedhore të pasditës së sotme

Tubimet zgjedhore të pasditës së sotme

Në ditën e gjashtë të fushatës partitë politike kanë intensifikuar aktivitetet në teren dhe tubimet me qytetarë, duke shpalosur  programet në kërkim të votës.
Në vazhdim ndjekim kronikat e fushatës zgjedhore që u zhvilluan pasdite në disa lokalitete të Kosovës./21Media

NISMA- AKR-PD

LDK

AAK-PSD

VV

NISMA