Tubimet e pasditës së sotme

Tubimet e pasditës së sotme

Në ditën e shtatë të fushatës zgjedhore subjektet politike kanë vazhduar aktivitetet elektorale nëpër komuna të ndryshme, duke shpalosur programin dhe duke kërkuar votën e qytetarëve. Në vazhdim ndjekim kronikën e fushatës zgjedhore./21Media

NISMA – LIPJAN

PDK-GJILAN

AAK-PSD-GJILAN